torstai 19. toukokuuta 2011

Suomen Akateemisten Liiton blogi nyt avattu.

Suomen Akateemisten Naisten Liitto - Finlands Kvinnliga Akademikers Förbund on 20.5.2011. avannut blogin.
  
SANLon  järjestö, jonka tehtävänä on vahvistaa akateemisesti koulutettujen naisten asemaa edistämällä naisten välistä verkostoitumista ja vaikuttamalla aktiivisesti yhteiskunnan kehitykseen.SANL on kaikille akateemisen tutkinnon suorittaneille naisille avoin järjestö. SANL on perustettu vuonna 1922 ja se on poliittisesti sitoutumaton.

Tervetuloa seuraamaan!

3 kommenttia:

 1. Upeaa, nyt voimme käydä keskustelua meitä kiinnostavista aiheista. Toivottavasti myös Liittoon vielä kuulumattomat akateemiset naiset tuovat täällä esiin asioita, joita voimme lobata yhteiseksi hyväksi.

  VastaaPoista
 2. Joskus uudenlaiseen toimintatapaan tottuminen vie aikaa hetken jos toisenkin. Ilmeisesti myös akateemisten naisten blogin kanssa. Aktiivista käyttöä lisäisi ja saattaisi osaltaan helpottaa, jos liiton nettisivuilta olisi helposti havaittavissa oleva suora linkki blogisivulle.

  Uutisoitavaahan ja keskusteltavaahan meillä on runsaasti. Voidaan aloittaa vaikkapa tuoreesta, kotitalousvähennystä koskevasta julkilausumasta.

  Ehkäpä siitä voisi joku lausua sanasen tällä palstalla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi Anne. Ehdotustasi ollaankin jo toteuttamassa, ja blogin pitäisi löytyä nettisivujemme sivupalkista jo ensi viikolla.

  VastaaPoista